Harley Fesztivál 2015

Open Road Fest extrákkal felszerelve

A 16. Harley-Davidson Open Road Fest számos újdonsággal, extrával kiegészített programsorozattal várja látogatóit, hogy idén még több élménnyel gazdagíthassák a fesztiválozókat.  A Balaton körül motorozni, természeti és ember alkotta csodákat megnézni – hát nem ez a szabadság?

 

Júniusban az alsóörsi Open Road Festen ismét nagyszerű programokkal ünnepelhetjük közös szenvedélyünk, a motorozás, a napfényes Balaton és természetesen a viszontlátás nyújtotta örömöket. Az élményhez nagyban hozzájárul a táj hangulata, a Balaton-felvidék mesébe illő látványa, a kulturális és szórakoztató tevékenységeket kínáló helyszínek sora.

A fesztivál turisztikai partnereinek köszönhetően idén bárki, aki a fesztivál vendége, karszalagjával kedvezményesen látogathatja a vonzó helyszíneket, nevezetességeket.

Nem kell messzire mennie annak, aki legjobban a nyári bobot szeretné kipróbálni: Alsóörstől alig 10 km-re helyezkedik el a balatonfűzfői bob pálya, ahol korosztálytól függetlenül garantált az adrenalin.

Akit inkább a csillagok világa vonz – a balatonfűzfői csillagvizsgáló hatméteres kupolájából a legmodernebb eszközökkel kémlelheti az eget és a bolygók állását.

openroad2

Aki szeret motorozni, a természetet is szereti, a Tapolcai-tavasbarlang is szívélyes fogadtatásban részesíti az Alsóörsről érkezett látogatóit. A karsztvíz által 12 millió év alatt kialakított háromszintű barlangrendszer igazi természeti ritkaság, ma már védett örökségünk.

Szigliget felé kanyarodva a török ostromot is átélt híres vár kínál egy valódi időutazást.

A helyi kultúra évszázados múltjába enged betekintést a Balaton északi partján, Keszthelyen található Balatoni Múzeum és a Helikon Kastélymúzeum, mely utóbbi a hajdani főúri életforma sajátosságait mutatja be.

Aki szívesen megkerülné a Balatont, annak Balatonboglár a tökéletes választás – a város egyik híressége a Gömbkilátó, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tóra, a környező településekre és az északi partra. A kilátótól nem messze található a Balatonboglár Kalandpark a 4 km hosszú kötélpályájával.

A folyamatosan frissülő programajánlatokért és a kedvezmények mértékeiért érdemes követni a fesztivál facebook oldalát!

A 16. Harley-Davidson Open Road Festnek idén is Alsóörs ad otthont 2015. június 10-14 között. A jegyek elővételben már kaphatóak kedvezményes áron március 15-ig a fesztivál honlapján.

Feel the freedom!

 

Related Posts

Kezdődik a Végső Visszaszámlálás, az Open Road Fest nagyszínpadán a EUROPE!

Június 13-án 22.00-ás kezdettel egyedülálló fényárba borul a 16. Open Road Fest nagyszínpada, amikor is felcsendül a rock egyik univerzális himnusza, a Final Countdown! A…

Jön a Tankcsapda az Open Road Festre!

Június 10-én támad a debreceni Rockmafia az Open Road Festen! Úgyhogy Tankcsapda pólót elő, rock villát az ég felé, mert a srácok sosem látott újítással…

Big in Alsóörs! Alphaville az Open Road Festen!

Forever Young, Big in Japan, Afternoons in Utopia? Igen! Érkezik a banda, aminek neve hallatán azonnal dúdolni kezdesz, a banda, ami rockkal átitatott elektronikus szólamaival…

Woodstock legendás zenekara az Open Road Festen

Peace – Love – Freedom – a legendás blues-rock banda, az angol Ten Years After érkezik a Harley-Davidson Open Road Festre. A 60-as, 70-es évek…